Discord HW NO invitasjon her

Link til avriming av Frost
Columbus- Historiske
Afrodite, Athene, hefaistos, poseidon, Zevs 
Antarctico  - Syv havs
Månespinner, Dynamine, Admiral, Atlas, Monark Morfosommerfugl - Sommerfuglens
Fjæra, Krattskog, Tundra, Ørkenland, Mangroveskog, Lynghei, Sumpland, Havdypet, Savanne, Steppeland - Miljø

ØNSKER KJØPT HESTER MED DE VISE STEIN
ØNSKER KJØPT HESTER MED HYPNOS

Kjøper gjerne sølveple pelser jeg ikke har til 300 pass, eller kan selvfølgelig bytte i andre SBer du evt ser etter om jeg har de. Send meg gjerne en link til hesten det er snakk om på.

Gjenstander jeg ønsker å kjøpe:
Det gylne eplet - 300 000 eq
Harmonipakke - 300 000 eq
vises stein - 300 000 eq
Poseidons pakke - 150 000 eq
Zevs' tordenkile - 150 000 eq
Medusas blod - 100 000 eq
Helios stråle - 75 000 eq  
Klassisk eple  - 120 000 eq
Velkomment til mitt lille hjørne i spillet.
Bak skjermen sitter det en 00-modell fra Østlandet som reagerer på navnet Helene. Her går jeg selvfølgelig under Widow, eller tidligere Star and indra, yeah I’m cool, I know.

Bruker alt for mye tid på pcen, enten om det er på hw eller ett annet spill. Jeg liker også å kose meg med forskjellige kreative medier som tegning og fotograferinger og har brukt mange timer i photshop.
 
Om du skulle lure på noe, ikke nøl med å ta kontakt. Jeg aksepterer også alle venneforespørsler og hjelper alltid med tevlinger osv. Har også masse ekstra farge utstyr om du skulle trenge en farge for et mål en gang.

Vi har en norsk discord howrse server som jeg anbefaler på det varmeste. Der er det egene kanaler å spørre om hjelp på daglige mål, filling for bluping, osv osv. Det er også selvfølgelig også mange koselige å snakke med til vanlig også. Link til serveren er på toppen av profilen.click if you're a fox

Qries