Mitt navn er da Tuva, og jeg begynnte å spille howrse på den internasjonale serveren ganske tidlig, men sluttet å spille der da jeg begynnte på den Norske, i 2011 (så en god, gammel årgang). Jeg har hatt mange store og små pauser innimellom disse 8 årene jeg tilsammen har spilt howrse, men nå er jeg i en av/på periode.
Hesten:
Jeg har en 18 år gammel Dv hoppe med navn Diva, og hennes føll Gus. De to tar opp en del av min tid, men er fortsatt her inne et par ganger i uka, gjerne alt for langt utover natta!

Avlen
Her på howrse avler jeg hovedsakelig akhal theke, og smått på shetlandsponnier, pecheron og eh-haflinger.  Avler svært lite for tiden. Jeg søker en aktiv avlsaptner til pecheron. Jeg avler akkhal teke med melli og søker flere medlemer. Nå som avlen har blitt en del større søker vi en seriøs og aktiv avlspartner som har noen Akhal Teke på rundt 1100-1300GP. Kontakt melli eller avut om du vil joine avlen.
 Søker et AT lag




Da jeg har spilt ganske lenge, har jeg lært noen tips, så dersom d er noe du lurer på, trenger hjelp til, så er det bare å spørre meg! Biter ikke:)
Har også en del SB'er, så er det noe du trenger, bare rop ut!
DERSOM DU ØNSKER SB, SKRIV ALT DU KAN BYTTE IMOT! "HVA VIL DU HA" MELDINGER BLIR IGNORERT:)