Bedekkinger fra enhjørninger (utenom arbeidshester og esler) legges ut for 5000 equus jevnlig. Om du ønsker en bedekking fra en av hingstene under "EH og bruk" er det bare å sende meg en PM. Jeg gir også ut bedekkinger fra hester med iris-pels - disse ligger under irispels :)
Xanthos: 1 2 3 4 5
Topas: 1 2 3 4 5

Frost
A

Jeg spiller for moroskyld og bruker Howrse som en fritidssyssel. I spillet bruker jeg tida mi på lagavl, trofee-samling og for det sosiale. 
Fordi jeg prøver å avle fram forskjellige pelser jeg enda ikke har, blir det ofte mange hester til overs, disse heter "Salg" og kan bys på. Setter pris på å ikke få forespørsel om andre hester, da disse ikke er for salg :)

Ser etter svartebørsgjenstander som kile, tårer og gylne eplet.
Ta kontakt om du er interessert i et bytte!

Jeg er en jente fra sørøst-landet. For tiden går jeg på universitet i utlandet og trives med det. 

Jeg er ofte innom Howrse for å få med meg tevlinger og bare sjekke hvordan det står til. 
Jeg har spilt en stund, men mye har blitt forandret siden 2011. Om du lurer på noe er det likevel bare å spørre, så skal jeg svare etter beste evne :)


Jeg er somregel innom hver dag og prøver å gratulere alle som har gratulert meg, men det hender det glipper!
Om du vil ha en gratulasjon, er det bare å sende en privat melding. 

Godtar alle venneforespørsler! Bare å sende privat melding for en hyggelig samtale om du vil :)

Om du vil være med i discordgruppa for den norske Howrse-serveren, kan du melde deg inn her.

Alle hestene under "ƨalg" selges til rett pris, med unntak av marwari og laghester.
Pelser jeg mangler: (06.10.21)

ᴴᴱ ᴸᴱᴳᴱᴺᴰ ᴼᶠ ᵀᴴᴱ ᴹᴬᴿᵂᴬᴿᴵ søker flere medlemmer!
Marwariene våre er nå de beste på norske Howrse, og vi trenger noen som kan blupe litt innimellom for å holde oss på topp (og kanskje blupe oss til rosetter når vi kommer så langt.
Når det er sagt, er vi et ganske chill lag uten noen uke- eller månedskrav hvor du kan ta akkurat så mange hester du har tid til. I laget kan vi også tilby godt samhold og hjelpsomme medlemmer.
Det er en fordel at du kan blupe fra før, men vi hjelper deg selvfølgelig om du er interessert i laget vårt! Du må ha/skaffe deg en form for AP-inntekt og kunne blupe på din egen konto, enten ved hjelp av AP eller morfeus’ armer. Det kan også være kjekt å ha noen fille-hester, men dette er ikke et krav.
Du må ha en discordbruker ettersom det meste av kommunikasjon foregår der50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png Om du velger å søke medlemskap i laget vårt, vil vi sende deg en link til serveren.
Ta gjerne kontakt med Aarnes eller meg om du er interessert i å være med i et chill lag med godt miljø.
(11.03.21)