Velkommen til min side!


ØNSKER Å BLI MED I LAG SOM AVLER QUARTERE


Litt om meg:

Jeg er en 18 år gammel sosial jente, og ønsker gjerne venner på Howrse og noen å ha en koselig samtale med. Her på Howrse er jeg stort sett en hobbyspiller. Jeg åpnet denne kontoen i 2012, og har nå begynt å bli aktiv igjen.

I det virkelige liv driver jeg også med hest. Travsport, for å være helt nøyaktig. Jeg er fast i en privat travstall, hvor jeg hjelper til med alt fra A-Å, også trening av passhestene mine. På grunn av min travinteresse, har jeg nylig prøvd å avle litt franske travere her på Howrse.


Salg:

Det er viktig for meg at alle skal ha en fair mulighet til å handle hester, uten å måtte tømme lommeboken for Equus. Derfor vil det alltid være mulig å prute på mine salg. Det er bare å sende meg en PM om du ønsker en endring i pris, så skal jeg se hva jeg får til! :)

Samtidig har jeg en fast standardsum som hestene legges ut for. Feks er startpris på føll med GP mellom 1000-2000, alltid 15 000. Prisene vil variere ut ifra GP, ferdigheter, gjenstander, og eventuelt drektighet. Grunnen til dette er at jeg ofte betaler en del for gode fedre når jeg bedekker hoppene mine, og ønsker å få litt inntekter tilbake. Det er selvfølgelig mulig å prute på disse om du skulle ønske det, så skal vi finne en løsning :D

Ser du en av hestene mine du har lyst på, som ikke ligger til salgs allerede, må du gjerne sende meg en PM om din interesse. Jeg er åpen for salg og bytte, noe som gjelder alle mine hester. Dersom du ønsker bestilling på føll fra en av mine hopper, eller bedekning fra en hingst, er det bare å ta kontakt om det også.


Annet:

Ellers er jeg en veldig åpen og trivelig person, som alltid vil det beste for fellesskapet. Min innboks er alltid åpen om det skulle være noe, eller om du har spørsmål, og hvis ikke blir jeg fortsatt veldig glad for en hyggelig melding eller en venneforespørsel!

a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png


Takk for besøket!