Om Meg
Hei, jeg er en 15 år gammel jente som har drevet med hest i snart 5 år, i tillegg har jeg hatt 2 forskjellige forhester. Har atm en kaldblods vallak og en Norlandshest hoppe.
Har vært på howrse i 7 år, men har kun vært aktiv i et par av disse årene. Har du et spørsmål, er det bare å spørre!Mer er det vel ikke og si, lurer du på noe, send gjerne en PM, jeg blir alltid glad når jeg kommer inn og det står at jeg har fått en melding!
Avl
Har akkurat begynt med hobby avl av highlands enhjørninger, men det er bare å si ifra om du trenger bedekning for 5000 eller salg. Hoppe 2 pass, hingst 1 pass. Ellers er det ikke veldig mye aktivitet her.
Salg
Annet
Jeg selger som regel hester, og der ute ligger alt fra enhjørninger til vanlige hester. Er det en hest du har lyst på, er det bare og sende en PM, jeg biter ikke. Skal du spørre om en hest, må du takle et nei, men får du et nei, er det fordi prisen du ga var mindre enn det jeg tenkte, alle hestene mine er til salgs, men da til riktig pris selfølgelig.
Er vel egentlig ikke mer og si, unntatt at jeg ELSKER hester og howrse. Har du et spørsmål om spillet eller lignene, er det bare og sende PM, elsker og småprate!