Jeg er en 15 år gammel (ung?) jente som bor i en stor by i Norge. Gossip Girl, 90210 og Switched at Birth er tre veldig sentrale ting i livet mitt ved siden av hest og skole, haha. Jeg har en hund og en hest, og er veldig glad i begge to. Hesten min er en herlig kaldblodstraver på 14 år, altså er han et år yngre enn meg. Vi driver med dressur, og trener hardt med høye mål, selv om vi ikke starter så mye. Når vi først starter, er ofte sisteplassen reservert til oss, hehe. Likevel er jeg veldig glad i ham, og kunne ikke byttet han ut for noe i verden! Min hest er verdens beste, men det sier vel alle som har hest, kanskje. Jeg er ikke veldig aktiv her på Howrse. I ferier og enkelte helger tar jeg en tur innom, men om du ser meg i fora ellers er du heldig, for jeg er et sjeldent syn. Før var jeg mye mer aktiv, men nå har jeg ikke like god tid lenger. Likevel har jeg spilt i mange år, både på denne brukeren og en til, så om det er noe du lurer på er det bare å spørre! Og jeg liker nye venner, så hvis du først har lest helt ned hit kan du godt legge meg til. For jeg aksepterer alle. Alltid.
Akhal-Teke er rasen jeg har valgt å fokusere mest på akkurat nå. De er nydelige hester både på spillet og i virkeligheten, men det er ikke helt derfor jeg velger å avle på dem. Den beste hesten min er helt klart Get Famous, som har over 1050 i GP. Resten av mine Akhal-Tekes er under stutterinavnet Golden Horses, selv om det ikke er så mange der enda. Heller ikke disse er topphester, men siden jeg avler mest for gøy for å se hvor langt jeg kan komme spiller det egentlig ingen rolle, heller.
Fullblodshesten var den første rasen jeg begynte å avle seriøst på for to år siden. Nå har jeg ikke like stor fokus på fullblodshestene lenger, men jeg avler fortsatt på dem for gøy. Fullblodshestene mine finner du under stutterinavnet Rebel Runners. De er langt fra topphester, men jeg har kommet meg til over 1000 GP helt på egenhånd, så det er jeg fornøyd med :) Avlen min går ganske treigt av mange grunner. Hovedgrunnene er at fullblodshesten ikke lenger er rasen jeg fokuserer mest på, det tar lang tid å BLUPe hester på egenhånd og jeg er sjelden online. Om du har lyst på en Rebel Runner er det bare å sende en melding, så skal jeg nok få det til likevel :)
For en veldig liten stund siden kom jeg på at jeg pleide å avle på tinkere for noen år siden, og fant ut av at jeg hadde lyst til å prøve igjen. Akkurat nå har jeg ikke rukket å få noen egne tinkere under mitt stutterinavn enda, men så snart de kommer vil de være å finne under Rebel Wanderers. Planen er å ta avlen like sakte og rolig som jeg gjør med de to andre rasene jeg avler på, så vil tiden vise hvor langt jeg kommer til slutt. Så langt har jeg to tinkere, en hingst og en hoppe med ganske god GP, så dette blir spennende og jeg gleder meg!