Om Meg

Er en 19 åring fra Rogaland som har drevet med hest siden jeg var 9 år ca. Driver også mye på med dans og musikk og spiller flere instrumenter. Danser for det meste ballett og jazz dans. Hovedinstrumentet mitt er fiolin, men spiler også en del gitar og piano også.

Jeg har spillt howrse siden 2014 så jeg tror jeg kan en del om spillet, er det noe du lurer er det bare å sende meg en melding :)

Jeg er allitid åpen for nye bekjentskaper og venner så det er bare å sende noe til meg på pm hvis du lurer på noe eller bare vil stikke innom og si hei! :)
Salg av SB-er og Hester

Jeg er villig å selge så og si alle SB-er og har det aller meste så bare å spørre så blir vi enige om pris. 

Jeg er også alltid på utkikk etter Artemis' pil så hvis du er villig til å selge vil jeg veldig gjerne kjøpe!

Hester som jeg har tenkt å selge heter som oftest "til salgs". Ellers er de fleste andre hestene jeg ikke aktivt avler  under oppdrettsfarmen "Pensjonerte" og jeg er nesten alltid villig til å selge disse også med mindre de har følgesvenn. 

Jeg er ofte villig til å selge andre hester hvis du skriver til meg på pm :) 

Jeg kjøper også veldig gjerne hester som er over 25 år uten De Vises Stein!
Annet

Jeg godtar alle venneforespørsler og bytter/hjelper til ved begivenheter. Hvis du vil bli venn med meg kan du trykke her :)

Jeg avler Mustanger, Spansk Renraset Hest og Akhal-Teke hester og er alltid villig til å tilby bedekning fra hvilken som helst hest. Bare send meg en melding hvis det er en av hestene mine du vil ha bedekning fra!