Lite aktiv for tiden pga personlig grunner, vet ikke når jeg er tilbake for fult.. 
Hei og velkommen til min profil %3AD.png Bak denne skjermen sitter en jente i 20 årene som elsker hester, dyr, gaming, biler ect.  Jeg bor oppe i Nord Norge og er ikke vant tl det kalde klima da en er sørfra xD 

Akk nå for tiden driver jeg ikke med hest, men da jeg hadde hest (Fjording, Varmblods og Svensk halvblods) drev jeg aktiv med sprang, dressur, horsmanship, western og litt feltritt. %28ow%29.png

Ellers spiller jeg også andre spill som starstableonline, GTAV, Assassins Creed, the sims spillene, harry potter og mange flere :) 

Her på Howrse driver jeg med diverse avl, men blitt mest fokus på Mustangen nå. Ellers er jeg med i laget "Mustang mot Mobbing" og driver aktiv med avl der. Men har også mange herligheter som skal avles opp =) De jeg selv har avlet opp har navnet Valedale-stutteri i navnet =) 
Ellers har jeg andre hester under stutterinavnet Liljekonval %28y%29.png

Alle hestene mine kan selges, da til rett pris %3B%29.png selger for det meste kun vallaker. Tar også imot Føll bestilling. Ser du en hest du vil ha føll etter så gi beskjed =) alle føll blir født med tåre. 

Jeg gratulerer alle som gratulerer meg, og den 550 som gratulerer meg får en hest av meg! :) Så gi meg en beskjed om det er du %3B%29.png alle venneforespørsler godtas. 

Jeg ser også etter morfeu's armer og Chronos' timeglass + Andre SB gjenstander %28y%29.pngså har du det så betaler jeg godt =)  kjøper også hester du ikke vil ha fra 5000-30 000 så sett de av så tar jeg de når jeg ser den =) 

Ønsker dere alle en kjempe fin dag ^^    klem fra MirandaGraybaker %28B%29.png