black1.gif

OM MEG


Hei, og velkommen innom!

Mitt navn er Borghild, og jeg er ei dame på 22 år fra nordmøre. Jeg har en stor lidenskap for hest, og i stallen står det for tiden 3 stykker. Vi har kaldblodsen Rona som er en avdanket travhest,Welshponnien Zinfelin og shetlandsponnien Willy. Rona begynner å dra på årene, så konkurransene har vi lagt på hylla! I tillegg til dette har jeg ei datter på snart 3 år, som jeg håper å smitte over hestebassillen på. 

Avl
Når det gjelder avl, så avler jeg i hovedsak mustanger med genetisk potensiale på ca. 1700-1800. Jeg avler også enhjørninger av rasen Tennessee Walker, og disse har et genetisk potensiale på 700-800, og jeg jobber stadig med å forbedre det! Jeg har nå begynt å avle hester av både tinker og arabisk rase, og disse har høyt genetisk potensiale. (2000) I tillegg til dette er jeg med i et lag som avler frieserhester. Disse hestene er ikke til salgs, med mindre det er avklart med administrator.

Kjøp og salg
Hvis du er interessert i noen av hestene mine er det bare å spørre angående salg. Jeg legger ikke ofte ut hester for salg, men legger gjerne ut hvis noen spør om det. Pris diskuteres mellom selger og kjøper. Betaling som mottas er både equus og SB-gjenstander.

Er det noe du lurer på, send meg gjerne en melding!




Layout from www.howrseinfo.com