Velkommen! 


Hvem er jeg? 

 Jeg er ei jente på 22 år som har funnet igjen til denne siden etter flere år borte fra spillet. Jeg hadde en bruker for flere år siden som hadde samme brukernavn som jeg har nå. Men etter en viss tid blir brukeren din slettet om du ikke logger inn, slik at da var det bare å starte på nytt. Første innloggingen min på howrse var vel i 2010 tror jeg. For tiden er jeg akuratt ferdig med utdanningen min og har startet i ny jobb så det kan bli lite tid/energi til å spille, men send meg gjerne en melding om du lurer på noe eller vil snakke! Etter så mange år borte er det mange forandringer, og jeg tror jeg har falt litt ut! Hehe.. 

Hester og avl  

Tidligere drev jeg med avl av shettlandsponni og Araber, men tenkte jeg skulle prøve meg på noe annet nå... Men jeg er ikke helt sikker på hva enda! Så prøver meg litt frem. Eneste jeg vet er at jeg bare avler renrasede hester! 

Har vel egentlig forelsket meg i rasen Argentinsk Crillo så jobber med å få gode hester i denne rasen. Genetikken har jobbet seg opp til 4200 GP!

 Jeg har også fått laget meg en egen stall, så ta gjerne en titt! 

 Om du ønsker å kjøpe en av hestene/eslene/arbeidshestene mine så send meg en melding med hvilken du ønsker og bud, så kan jeg vurdere det! Alle er til salgs til riktig pris. Ønsker IKKE skambud... 



 Til neste gang - ha en fin dag!