INFORMASJON OM SPILLET

hester under "selges"  er til salgs, bare send pm^^ du kan å sjekke " de andre hestene" der er hester jeg ikke har plassert under rett gruppe/ikke synes er verdt å selge så du kan finne noe der å:) ellers er det lov å by på andre hester, men sjansen for at jeg selger er mye lavere da så vær obs på det (alt under trofee, lag og criaturas de españa selges ikke)

BYTTE
jeg har mye rart liggende, er du ute etter en spesiell sb.gjenstand, ta kontakt så kaskje vi får til noe. Jeg bytter IKKE vekk helios, gyldne eple og harmoni. Ellers kan jeg gi fra meg om jeg har liggende ^^

JEG SØKER

 Jeg søker nesten alle monsterfølgesvennene
prisen kan vi bli enige om på pm^^


Av svartebørsgjensatnder er jeg allitd ute etter gyldne eple og helios
vil du bytte noe av det, ta kontakt. Kanskje jeg har en gjenstand du trenger 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

___________________________________

MEG + HEST IRL

Jeg er en 28 år gammel jente fra trøndelag. På fritiden min driver jeg med hest og gamer.

Jeg er stolt eier av en frieserhoppe ved navn Mylene, hun er 12 år,  :). Hun er en leken jente som elsker kos og oppmerksomhet. Drømmen er dressur, men vi har et stykke å gå enda.
_________________________________________

"If you don't belive in yourself, then belive in me, because I belive in you" (om du  ikke tror  på deg selv, så tro på meg, fordi jeg tror på deg)

“Every solution to every problem is simple. It's the distance between the two where the mystery lies.” (løsningen til et hvert problem er enkelt. Det er distansen mellom dem mysteriet ligger)