Velkommen til NogE

Intro:


Vi var tre jenter innpå her (en pensjonert spiller (fish1377), hun som eier brukeren, og meg, som eide brukeren nanne154322 (nå slettet), men hun ene glemmer dette bort hele tiden, hun andre er ikke mer så interessert og jeg da..

Nanne154322

Litt om meg: 
Jeg er 15, og en person som eide brukeren nanne154322. Jeg har alltid tatt ansvar på denne brukeren og det ble litt for mye å ta vare på to brukere så da gikk jeg for denne. Ventet egt bare på at den egentlige brukeren min blie slettet av seg selv pga jeg ikke emosjonelt klarte det, noe den nå har.

Aktivitet: 
Jeg er veldig lite aktivt pga jeg er mye opptatt med forhesten min som har føll akkurat nå, i tillegg til skole og mitt sosiale liv, men jeg prøver å være innpå og med tanke på at jeg stikker innom "Horse reality" ganske så ofte, så er jeg innpå her også å tar en kjapp titt på hvordan det går.

Melding:
Det er bare å sende mld om det er noe mer du lurer på eller bare for en hyggelig prat! Det er sånn 1000 år siden jeg sist snakket med noen her, så det er bare hyggelig. 

I tilfelle du er interessert i mine sosiale medier:
Snap: (får alt for mye spam her fra før)
Insta: evy.verberne
Tiktok: ehhhh husker ikke..


Fish1377

- ER IKKE AKTIV LENGRE -

Var tidligere kjent som Fish1377, men slettet brukeren min av personlige grunner. Jeg solgte alle hestene mine til mine venner på denne brukeren (NogE). Er ikke aktiv og mesteparten av hestene har jeg gitt NogE full kontroll over med et unntak av noen få (midlertidlig).

- Awww, tusen takk for hesten, nanne a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png




Info om hestene

Vi har en liten del hester. Selvsagt laaaangt unna de beste spillerene! 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png

Til salgs: 

Vi har en god del hester til salgs akkurat nå. Grunnen er fordi jeg ikke går innom alle de, så ja. Si i fra om det er en av hestene du vil ha billigere så skal jeg se hva jeg får til. Det kommer selvfølgelig også på hvilken hest det er.
Eselene står satt til 100 pass som fast siden ikke meg som bestemmer over de. 

Avl:
Vi avler bittelitt esler, Marwari, fjording enhjørninger, og arbeids hester. 
Hvis det er en hoppe eller hingst du vil ha føll etter så er det også bare å si i fra, så kan vi snakke litt om pris osv :). 

Vet ikke hvor mye annet som går an å si...  Men om du har lest alt dette må jeg si du har vært flink til å lese gjennom dette, med tanke på at kanskje ikke alt er like interesangt. (jeg kan ikke skrive merce52790629679d930ca16c39a4f619c3.png).
Uansett... Ha en fin dag videre!