Hei og velkommen til min profilside:Det er bare å sende meg en PM (privat melding) hvis du er inntressert i noen av hestene mine er det bare å si ifra og komme med ett bud så ser vi hva vi får til. Hvis du vil ha et føll av noen av hestene mine eller vil ha en reservert bedekking kan du også si ifra. Liker å slå av en prat så bare å sende PM hvis du vil snakke litt.


Gratulasjon:

Hvis du som leser gratulerer meg blir jeg veldig glad så gjerne gjør det8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.pngPrøver å gratulere tilbake de som gratulerer meg, .  Jeg gir gaver til folk som gratulerer meg, så de som gratulerer meg som f.eks nr 500 får en plutos pergament (se under hva som egentlig er premiene):

Nr.2000: En hest med Irispels (for 500 eq/10pass etter ønske)

Nr.2700: En hest med klassisk eple (for 500eq/10 pass etter ønske)

Starter med det, men kommer mer utover i spillet når folk gratulerer meg8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png


Avl:
Jeg avler i hovedsak Belgisk Rideponni for laget Auriferious. Har som mål å få alle pelsene av alle raser så driver med småavl på de fleste andre raser. Er blitt litt forelsket i rasen New fouland her på howrse så prøver å starte litt avling der også, men blir liksom aldri noe av.

 Hvis du vil ha en avlspartner som er ganske aktiv så er det bare å sende meg en PM, jeg svarer vanligvis på meldinger iløpet av et par dager.


Jessica

PS:

Hestens ord: Til å være et stort dyr på 600kg. er jeg fremdeles veldig skjør, jeg kjenner godt hvor hardt du sparker i min side selv om jeg ikke reagerer på den. Ikke napp i mine tøyler om jeg gjør noe galt, jeg har masse å lære. Jeg liker at du tar meg med på turer, spesielt når du går på bakken sammen med meg, jeg føler meg trygg når du er der med meg. Ikke tro at jeg ikke lytter, jeg har alltid et øre klart for dine ord. Ikke bruk en sal som er god får deg men vond for meg, ryggen min kan lett bli øm og vond uten at du skjønner hvorfor. Alle kan ha en dårlig dag, så ikke bli sint om jeg er nedfor. Ikke stram gjorte reimen hardere bare fordi du er sint. Ikke la ditt raseri gå utover min munn, jeg vet ikke hva jeg har gjort, men vet du er sint. Stell meg med god omsorg og hold meg ren, jeg liker ikke å være så møkkete. Møkk boksen min hverdag og la meg sove godt, gi meg et kyss til morgenen og en klem til kvelden. Snakk med meg om hva du vil, alt er trygt hos meg. Gi meg varme på vinterens kalde dager og netter, en varm bås er alltid godt for mine hover. Gi meg skygge på sommerens varmeste dager og beskyttelse for fluene. Ikke løft pisken om jeg gjør noe galt, jeg får vondt og vet akkurat hvor du slår, jeg liker ikke å bli slått av pisken. Ikke skrem meg for at du skal ha noe å le av, jeg vet ikke hva som skjer og vet heller ikke hva jeg skal gjøre. Jeg liker at vi holder sammen, at vi går sammen og er sammen, jeg liker ditt nærvær og trives godt. Om vi krangler, er det fordi vi ikke vet hva vi begge vil, og verken du eller jeg skjønner årsaken. Jeg er åpen og vil alltid stå ved din side. Spørsmålet er om du vil stå ved min. 

Kopier denne til siden din hvis du elsker hester av hele ditt hjerte.<3


NORDLANDSHEST/ LYNGHEST! Som du sikkert vet så er nordlandshesten en norsk hesterase som stammer fra Nord-Norge. Nordlandshesten er en av de tre hesteraser som er fra Norge. (Nordlandshest, Fjording og Dølahest) Som du sikker har lagt merke til så er nordlandshesten utrydningstrua! Så jeg synes at vi her på Howrse burde få denne hesterasen her! Klart vi skal ha Islandshesten, så hvorfor ikke Nordlandshest? Kopier denne på profilen din hvis du er enig!