o6adet.jpg
 Hei og velkommen til min side!

Litt om meg

Jeg er en 20 år gammel jente fra Bergen som heter Rachel. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid holdt på med hester og mitt tidligste minnet av å sitte på hesteryggen var jeg fire. Jeg savner da jeg hadde hest og gikk på hestelinje, men valgte å ha hest som en hobby ved siden av studier. 


OM SPILLET MITT HER PÅ HOWRSE!

Her på Howrse driver jeg kun med EH oppdrett og driver på med alle rasene tilgjengelig i spillet, noen mer enn andre. Jeg har over 150 enhjørninger og aller mest hopper (avlshopper). Målet mitt med enhjørningsoppdrettet er ikke bare å få enhjørninger men også å øke det genetiske potensialet mest mulig på flest mulig raser.

Siden jeg kun avler på enhjørninger sier det jo seg selv at jeg ikke har mange andre hester. Jeg har for øyeblikket 3 regnbuehester, 8 vannhester, en juvelhest, en egyptisk hest, en vill hest og en stjernetegnhest. 
Alle de andre hestene som ikke blir enhjørninger selger jeg. 
Prisen på de vanlige hestene (føll) varier litt fra rase til rase men er stort sett 3500 equus for hingste føllene og 5500 equus for hoppe føllene.

Føllene som ikke blir enhjørninger får stutteri navnet by Calefornia Howrse, mens de hestene som blir enhjørninger eller som er guddommelige får stutteri navnet Starhowrses™.

Jeg søker avlspartnere så hvis du er interessert så er det bare å gi meg en lyd.


xoxo

Starhowrses


.