Velkommen til min side :-)).png?779456162

Vi på howrse har en egen facebook gruppe der vi kan annonsere alt mulig og spørre om hjelp fra andre, facebook gruppa heter Howrse.no og alle er velkommen (så lenge dere spiller howrse selvsagt) 




Om Meg:
Jente født i 98. har 'egen' hest, islandshesten Ægir som fikk sin siste skjangse hos meg da forrige eier var redd han og sa han var farlig (snillere islandshest skal man lete lenge etter) bruker å bli plassert på spreke og 'hissige' hester da jeg ikke har frykt for å falle av eller å bli skadet. samt at jeg er meget sta. 
Går for øyeblikket Anleggsgartner linja på Mære vgs. 
har en YT konto der jeg en skjelden gang i blandt legger ut videoer (EKSTREMT SKJELDENT) den finner du her: MinorkasLife fleste videoene er gamle fra da jeg rei inn travhester og trente de og  noen videoklipp fra gjermundnes VGS

Her på howrse avler jeg ikke på noe spesielt, men hovedfokus er Islandshest og EH. samt miniavl på shettis. driver ikke med avl for å komme meg på topp da jeg hater å 'bluppe' hester.

Gikk på Hestelinja på Gjermundnes vidregående skole. har også erfaring med å temme unghester/halv ville hester da dette var en del av plana til skolen min. vi temte hester hos Stian Pedersen og Bjørn Kjersem høsthalvdel 2015 :)

Har du ikke råd til en hest du ønsker kan vi sikkert finne ut av enten bytte av SBgjenstander eller mot andre hester/Eh'er.
Av SB gjenstander er jeg interessert i: Harmonipakke, Gyldene Epple, Zevs Tordenkile, Heras Pakke, Overflødighetshorn, De vises stein, Akilles hælen!
Har ikke bruk for: Pandoras Eske, Vann fra ungdomskilden, og for øyeblikket har jeg heller ikke bruk for Apollons lyre.

Kan også bytte EH mot en annen EH.


 NYHETER!
19.04.2013- fikk min første grandprix-hest :)
07.03.2015- Kom på 10 plass i Grand prix!
Da jeg startet på howrse hadde jeg en drøm om å få flotte hester og komme langt opp på den generelle rangeringa :) nå etter noen år har jeg endelig kommet et stykke opp på rangeringa og det vil jeg fortsette med. Tusen takk til alle dere som har hjulpet meg all denne tia på Howrse