%3A%29.pngBannerFans.com


Hei, hjelper alltid til under tevlinger med å sende lodd, vann og lignende.

Nyheter

28.03.17
Endelig over 1500gp på mine holsteinere!

14.02.17
Happy Valentine's Day everyone! Startet dagen med en hyggelig melding fra Foxy om at jeg fikk en premie siden jeg var person nr 3 000 som gratulerte henne. Jeg vant også den gudommelige hesten I Love You i overflødighetshornet på første forsøk, jeg vil kalle det en bra dag!

06.01.17
Nytt år, og da passerte jeg 1400gp med holsteinerene ved å få en flott hoppe jeg kalte Gia Love.




of Angelgate


Hovedavlen er enhjørninger innen holsteinere. Passert 600gp og er de beste holsteiner enhjørningene på norske Howrse. Selv om vi avler under forskjellige stutterinavn, samarbeider jeg tett med min gode venn Irgamatany ang avlen av holsteiner EH og sammen har vi holdt oss i toppen her i flere år.


Golden Windgate


Mine beste holsteinere går under dette navnet. Hadde en lengre pause fra avlen og ble dermed forbigått. Jobber meg sakt oppover igjen, men tar tid når man avler alene.


Cloverfield Farm

Ett av mine eldste stutterinavn, hvor jeg fra starten av har avlet fullblodshestene mine under. De har vært sideprosjekt, men avlet jevnt og trutt på de siden.


Stonehaven
Highlender EH går under dette navnet. Basert på min orginale Highlenderhoppe Stirling. Har avlet under siden highlender eh først dukket opp her. Går sakte om dagen men holder meg innenfor topp 30. 



of the Hallows
Avler så smått på islandshest enhjørning etter jeg var på Deephallow-laget. Disse går nå under dette stutterinavnet. Denne avlen ligger meg nærme hjerte da jeg selv rir og konkurrerer islandshest.







Har flere andre stutterinavn, diverse sideprosjekter og salgshester, ta gjerne kontakt.