Ridesenterets håndbok

Innlosjeringen til hestene dine

Du kan ha én leietaker i hver boks. Antall bokser du kan kjøpe fra butikken avhenger av ansienniteten din på Howrse, og du vil kunne kjøpe én boks for hver andre dag med ansiennitet. Hvis du derimot bygger dem i verkstedet ditt, kan du få tak i så mange bokser du vil.

Bokser finnes i ulike typer og størrelser. Større bokser er mer komfortable for hestene dine, slik at de våkner med høy moral.

Kvaliteten på boksen er også viktig når det gjelder prestisjen til ridesenteret.

Underlag

Du trenger underlag i boksene dine for at de skal kunne romme en hest eller en ponni. Kjøp underlag i ridesenterets butikk. Når det produseres flere enheter med underlag vil det vises til høyre på butikksiden i inventaret ditt. Gå til «Boksene»-siden og velg underlaget du vil bruke; du kan bare velge et underlag som du har nok av i inventaret ditt.

Når du kjøper en ny boks følger det med underlag som samsvarer med den typen underlag du har valgt som standard i ridesenteret ditt.

Underlaget i boksene blir eldre for hver dag det brukes. Etter syv dager blir det automatisk fjernet når nettstedet blir oppdatert 04:00. Det blir så byttet ut med det rene underlaget du har i beholdningen. Hvis du ikke har nok rent underlag i beholdningen, vil det ikke være underlag i boksen, og ridesenteret vil få lavere prestisje. Sjekk beholdningen regelmessig.

Underlaget du velger å bruke i boksene dine påvirker også leietakerne dine. Jo bedre kvalitet det er på underlaget, desto mer energi vil gjenvinnes og mindre moral vil tapes når en hest står i boksen.

Reparasjoner

De utleide boksene dine slites ut med 1 prosent hver dag. Du må reparere dem før de når 100 prosent slitasje.

Et reparer-ikon er synlig ved siden av boksens slitasjestatus, og du kan bruke ikonet for å reparere boksen. Reparasjonskostnadene avhenger av slitasjetilstandene, boksens kvalitet og eksisterende oppgraderinger.

Hvis du ikke reparerer en boks, vil den bli ubrukelig når den når 100% slitasje. Når dette skjer vil den ikke regnes med i prestisjen til ridesenteret ditt, og hesten som sto i dem vil kastes ut. Equus-balansen din vil da belastes for de gjenværende innlosjeringskostnadene, som vil refunderes til hestens eier. Du kan når som helst reparere en boks for å gi leietakerne dine muligheten til å bruke senteret ditt igjen.

Reserveringer

Dersom du vil ønske hestene til en bestemt spiller velkomne, så er alt du trenger å gjøre å reservere en eller flere bokser via «reserver denne boksen»-lenken.