Oppdretterens håndbok

Reglene for adferd

For å sikre at alle Howrse-spillere har en trygg, morsom og rettferdig spillopplevelse, er det viktig at du er klar over forbudt innhold og oppførsel, og sanksjonene du kan bli utsatt for.

I Howrse er følgende innhold og oppførsel ikke tillatt:

Regelstridige bilder og språk

Bilder og språk av en seksuell, voldelig, rasistisk, krenkende eller truende natur eller som oppfordrer til vold og hat. Deling av lenker til nettsteder som inneholder slike bilder eller språk.

Juks

Å videreselge pass, equus, hester, gjenstander eller kontoer. Å organisere svindel, misbruke tillit, stjele kontoer, spørre andre brukere om passordene deres. Å avbryte kjøp av pass etter at de allerede har blitt brukt og forsøk på svindel. Å lage flere kontoer på samme versjon av spillet. Å utnytte et hvilket som helst aspekt ved Howrse gjennom feil og mangler.

Oppførsel i kommunikasjonskanaler

Bruk av et annet språk enn spillspråket eller bruk av SMS-språk. Spredning av seksuelt, politisk eller ærekrenkende materiale, eller noe som kan støte andre på hvilket som helst vis. Det samme gjelder promotering av innhold eller oppfordring til ulovlig aktivitet. Innhold som kan regnes som spam, ikke relevant, reklame eller annonseringer (inkludert for salg av hester eller bedekkinger). Trusler om å rapportere eller straffe noen eller forsøk på å gjøre moderatorenes jobb.

Brudd på opphavsretten

Tyveri av kreasjoner, bilder eller illustrasjoner som ikke er fritt og offentlig tilgjengelig.