Oppdretterens håndbok

Hestens innlosjering

Etter å ha avvent den, bør du innlosjere hesten din på et ridesenter slik at du kan legge den.

For å gjøre dette klikker du på lenken øverst til høyre på siden for å velge et ridesenter. Du kan velge et ridesenter etter pris eller prestisje. Du kan også søke etter en bestemt spillers ridesenter ved å søke på ridesenterests identifikasjon.

Så snart du har valgt et ridesenter må du velge oppholdets lengde, og så er det bare å bekrefte. Hestene dine trenger naturligvis ikke alle være innkvartert på det samme ridesenteret. Videre kan du bytte senter så ofte som du vil.

Du kan forlenge innlosjeringen ved å bruke ved siden av sluttdatoen på siden til hesten din. Ridesenterets direktør vil enten godta eller avslå forespørselen din. Det er også mulig å be direktøren om å reservere en boks til deg i senteret.

Valg av senter

Ridesenteret du velger vil ha innflytelse på:

  • boksens størrelse: jo større boksen er, desto mer moral får hesten når den våkner
  • kvaliteten på underlaget: hopper vil miste mindre energi når de føller hvis underlaget deres er av god kvalitet
  • Pengene du tjener på oppdragene hesten din fullfører: Prisen regnes ut automatisk basert på leietakernes prestisje. (Prisen som vises på senterets side er beløpet eieren av hesten som fullfører oppdraget får.)
  • engprestisjen: jo høyere engprestisjen er, desto mer fôr kan en hest spise gratis når den gresser
  • hvis mat er tilgjengelig, som fôr, havre, gulrøtter eller blandingsfôr, vil du kunne gi det til hesten din uten å bruke av det du har i inventaret ditt.
  • tilgjengelig utstyr kan brukes gratis av leietakere hvis de har spesialisert seg innen grenen utstyret er laget for
  • Ridesenterets plassering: ferdighetene økes dobbelt så fort under rittet hvis plasseringen til ridesenteret samsvarer med rittet hesten din er på.

Situasjoner hvor en hest er blitt kjøpt eller kastet ut

Husk å sjekke profilsiden til senteret hvor hesten din står for å unngå eventuelle overraskelser, for du vil ikke kunne avbryte innlosjeringen til hesten din der. Hesten vil stå der det antallet dager du har betalt for, men det finnes ett unntak: når spillere kjøper en hest som allerede er blitt innlosjert, kan spilleren avbryte innlosjeringen i løpet av 7 dager etter kjøpet.

Hvis hesten din kastes ut av boksen sin fordi boksen er blitt for slitt eller ridesenteret slettes:

  • du får enten igjen summen som er igjen på innlosjeringstiden
  • eller, hvis det ikke er mulig å få en refusjon, vil hesten din sendes til en boks av samme kvalitet i Ows ridesenter resten av oppholdstiden. Du kan avbryte innlosjeringen av hesten din i løpet av de 7 dagene som følger hvis du ønsker det.

Å avbryte innlosjeringen til en hest gir deg ikke rett til refusjon.