Jeg ble født for rundt ti år siden, i Frankrike – eller det er jeg i det minste blitt fortalt. Ikke at jeg forstår et ord fransk, altså. Jeg var veldig sjenert til å begynne med, men etter litt gjorde alle spillerne og hestene meg så nysgjerrig at jeg krøp ut og begynte å følge med på hva som skjedde.


Etter hvert som jeg så på, begynte jeg å få idéer – idéer til hvordan spillet kunne bli enda mer gøy! Jeg begynte å planlegge overraskelser! Insektsjakt, putekrig, spillopper i foraene; det var ingen som kunne stoppe meg! Av en eller annen grunn ble jeg svært populær blant spillerne der nede i Frankrike, og de som laget spillet begynte å putte navnet mitt inn i ting rundt omkring. Du har kanskje merket det allerede, forresten, ettersom de færreste engelskmenn staver «horse» med den fine W-en min slik man gjør her i spillet. For jeg ble nemlig internasjonal! Jeg fikk lage spilloppene mine rundt omkring i steder som Tyskland og England – og nå her i Norge. Her har jeg gjort ting som å lage tevlinger og quizzer på Hendelserforumet i ny og ne ... jeg er spent på å se hvor mange av dere som deltar i dem eller morer dere med mindre andre skøyestreker rundt omkring i spillet!

Jeg er til og med blitt gjort til Spillfellesskapsoppmuntringsoffiser – skal vedde på at det høres mer overkommelig ut på fransk – så nå er min rolle i spillet faktisk offisiell! Ikke for det, jeg tenker ikke å slutte med skøyerstrekene mine av den grunn...

Velkommen til Howrse, alle sammen!


Rufsete klem fra
Ow